Ανοιχτό κάλεσμα προς γυναίκες: στείλτε την ιστορία σας

Αν είστε γυναίκα από Σέρρες και έχετε υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση, μπορείτε να στείλετε ανώνυμα την ιστορία σας εδώ, ώστε να δημοσιευτεί στο περιοδικό Ser-Free.

Το περιοδικό Ser-Free και η ιστοσελίδα serfree.gr σχεδιάζουν ένα μεγάλο πρότζεκτ, ώστε να ακουστούν οι ιστορίες των γυναικών που έχουν υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση. Σκοπός της δράσης αυτής είναι να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τις γυναίκες των Σερρών που θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους, να ενημερωθεί ο κόσμος γύρω από αυτό το θέμα και –το κυριότερο– να βρουν τη δύναμη τους και άλλες γυναίκες ώστε να δούνε με ποιους τρόπους μπορούν να προχωρήσουν μπροστά μετά τη δική τους εμπειρία.

Μέσω της παρακάτω φόρμας μπορείτε να στείλετε την ιστορία σας εντελώς ανώνυμα. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των λέξεων ούτε συγκεκριμένη προθεσμία. Οι πρώτες ιστορίες θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Ser-Free και οι υπόλοιπες στην ιστοσελίδα serfree.gr. Το πρότζεκτ θα παραμείνει ανοιχτό και θα προστίθενται συνεχώς νέες ιστορίες – δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ιστοριών που θα δημοσιευτούν.

Μπορείτε, αν θέλετε, να καταγράψετε την ιστορία σας βάσει αυτών των ερωτήσεων:

Τι είδους κακοποίηση έχετε υποστεί;

Πώς αντιληφθήκατε ότι πρέπει να ξεφύγετε από αυτήν την κατάσταση;

Πώς τα καταφέρατε;

Με ποιον τρόπο προχωρήσατε μπροστά και αφήσατε πίσω την εμπειρία σας;

Τι συμβουλή θα δίνατε στις άλλες γυναίκες;

Τη φόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να στείλετε την ιστορία σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ θα τη βρείτε πατώντας αυτό το λινκ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfRNXt3zBMbqUAr_zXboymyF9unU-wzBxH4YbY_YEUE7oRSQ/viewform?fbzx=-870647249186620018

(Το πρότζεκτ αυτό πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Σερρών, το οποίο παρέχει συμβουλευτικές-υποστηρικτικές Υπηρεσίες σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα βίας ή/και που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις. Για περισσότερα σχετικά με το Κέντρο μπείτε εδώ: https://www.facebook.com/sumvouleutikokentrogunaikwnserrwn).

Τις ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ και εδώ

#project_gunaikes #pes_tin_istoria_sou

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.