Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

SEREXPO 2024: εντυπώσεις και σκέψεις

Της Χρυσάνθης Ιακώβου

Πολύ χαίρομαι που συνεχίζει και γίνεται η Serexpo, που έχει γίνει θεσμός, που ο κόσμος την αγκαλιάζει. Γίνονται αρκετά πραγματάκια τον Σεπτέμβριο στις Σέρρες, μέσα στα υπόλοιπα κουμπώνει και αυτό, όλα πολύ ωραία.

Την επισκέφτηκα και φέτος ένα απόγευμα Παρασκευής, υπήρχε ωραία αύρα, αρκετός κόσμος, τους επιχειρηματίες τους είδα δραστήριους, σε γενικές γραμμές μου άρεσαν όλα. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα; Ασφαλώς ναι, πάντα υπάρχει το καλύτερο.

Καθώς βάδιζα λοιπόν ανέμελα στον χώρο της Serexpo σκεφτόμουν περίπου αυτά:

– Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στον τρόπο που μπήκαν τα περίπτερα, αλλά ήμουν πιο άνετα φέτος, σαν να είχε μεγαλύτερη άπλα, δεν ξέρω. Πιστεύω βέβαια (και αυτό το πιστεύω από την πρώτη χρονιά που η έκθεση μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο) ότι τα περίπτερα θα έπρεπε να είναι πιο απλωμένα, όχι όλα στριμωγμένα σε έναν διάδρομο. Τόσος χώρος υπάρχει.

– Φέτος μου γεννήθηκε και μια άλλη σκέψη. Δεν θα ήταν καλύτερα αν τα περίπτερα ομαδοποιούνταν ανά κατηγορίες; Κάνω, πχ, εγώ ανακαίνιση στο σπίτι μου, με ενδιαφέρουν ειδικά οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου τομέα. Ίσως αυτό να ήταν μια πιο στοχευμένη προβολή, άρα και πιο επιτυχημένη.

– Μου άρεσαν πάρα πολύ τα περίπτερα των σερραϊκών δήμων. Είχαν πολύ υλικό, ήταν περιποιημένα, καλά οργανωμένα, μπορούσαν να παρέχουν πραγματική ενημέρωση για τα προϊόντα και τις ομορφιές της κάθε περιοχής.

– Έφυγα με την εντύπωση πως δεν τα είδα όλα στον χώρο. Εκτός από τα περίπτερα, που σίγουρα τα επισκέφτηκα όλα, υπήρχαν διάφορα και σε άλλα σημεία. Θα μου άρεσε αν υπήρχαν ταμπέλες, για παράδειγμα, που να σε σπρώχνουν να κινηθείς και προς άλλες κατευθύνσεις. (Εντάξει, μοίραζαν ένα φυλλάδιο με χάρτη στην είσοδο, not the same).

– Χάρηκα που είδα να συμμετέχουν αρκετές επιχειρήσεις με χειροποίητα πράγματα, καθώς και με τρόφιμα που παράγονται στον νομό μας. Αρκετά ήταν πρωτότυπα –ή έστω ενδιαφέροντα–, θα ήθελα ακόμα πιο πολλά χρόνο με τον χρόνο. (Υποθέτω πως στο σερραϊκό καταναλωτικό κοινό έγιναν γνωστά, άραγε έγιναν γνωστά προς τα έξω; Ήρθαν από άλλες πόλεις; Κλείστηκαν συνεργασίες;)

– Μου άρεσε παρά πολύ που ξαναέγινε το Eco Festival μετά από παύση τεσσάρων και πλέον ετών. Ήταν πάντα ένα πολύ ωραίο φεστιβάλ, ωφέλιμο για τα παιδιά, που έχει τα φόντα να ενισχυθεί και να βελτιωθεί. Νομίζω όμως πως του χρόνου θα ήθελα να το δω εκτός πλαισίου Serexpo, να ξαναγίνει αυτόνομο και να πάρει τον δικό του δρόμο.

– Είναι η Serexpo αρκετά «δυνατή» ώστε να τραβήξει κόσμο από άλλες πόλεις; Μπα, δεν θα το έλεγα. Δεν θα έπρεπε να γίνει;

– Γενικά, καθώς περνούν τα χρόνια, βλέπω μια στασιμότητα. Γίνονται επιμέρους βελτιώσεις, έχει πετύχει να καθιερωθεί ως θεσμός, δεν έχει παρακμάσει, αλλά και δεν έχει απογειωθεί – όχι ακόμα τουλάχιστον.

– Φέτος έμαθα το εξής συγκλονιστικό, που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου τα προηγούμενα χρόνια: στον χώρο της Serexpo δεν υπάρχουν τουαλέτες! Υπάρχουν μόνο χημικές. Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα, γίνεται τόσα χρόνια η έκθεση εκεί και δεν έχετε φροντίσει να φτιάξετε κανονικές τουαλέτες;

(Η Serexpo ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 22 του μηνός, ΝΑ ΠΑΤΕ!)

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.