Θεραπείες λάμψης από τη δερματολόγο Χιονάτη Καστορίδου

Ποια δεν θα ήθελε να απαλλαγεί από την κόπωση των ημερών, τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης; Γι’ αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες θεραπείες που υπόσχονται λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα, με ένα ραντεβού στο δερματολόγο σας.

Μηχανική δερμοαπόξεση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποχαιρετίσουμε τη θαμπή όψη του δέρματος είναι μια θεραπεία απολέπισης. Αξίζει να επενδύσετε στο δερματολογικό καθαρισμό με μικροδερμοαπόξεση. Αυτή απομακρύνει ανώδυνα τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα από το δέρμα, διανοίγει τους πόρους και αφαιρεί τη λιπαρότητα και την περίσσεια του σμήγματος, ενώ λειαίνει και τις λεπτές ρυτίδες.

Πίλινγκ για όλους

Λάμψη και ανανέωση (μανδελικό οξύ), βελτίωση της ακμής (σαλικυλικό οξύ), των πανάδων (τριχλωροξικό οξύ) και λείανση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων (γλυκολικό οξύ), είναι οι κυριότερες ενδείξεις για να κάνετε πίλινγκ. Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι, τα καινούργια πίλινγκ δεν προκαλούν ξεφλούδισμα, αλλά ήπια απολέπιση και μπορούν να γίνουν με ασφάλεια αυτήν την εποχή. Για λίγες ώρες υπάρχει ένα ελαφρύ ερύθημα, που στη συνέχεια υποχωρεί. Ωστόσο οι δραστικές ουσίες ενεργούν στο δέρμα, καθώς ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ανανέωση του δέρματος.

Ετερόλογη μεσοθεραπεία

Το υαλουρονικό οξύ είναι η δραστική ουσία που ανεβάζει άμεσα τα επίπεδα της ενυδάτωσης στο δέρμα. Συνήθως εγχέονται και άλλες ουσίες, όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικοί παράγοντες.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία – VAMPIRE LIFT

Αποσκοπεί στην ανάπλαση των ιστών αξιοποιώντας τα αιμοπετάλια του ίδιου του ασθενούς, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων. Αυτοί ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση και πολλαπλασιάζουν τους ινοβλάστες. Αποτέλεσμα της τεχνικής είναι η βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, αύξηση της σφριγηλότητας κι ενδογενής ενυδάτωση του δέρματος, αύξηση της ελαστικότητας και λάμψη.

Μη επεμβατικό Laser: θεραπεία ανανέωσης και σύσφιξης του προσώπου

Η θεραπεία με laser μέσω της υπέρυθρης ενέργειας επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, δίνοντας στο πρόσωπο πιο νεανική όψη και υφή.

RF Therapy: σφριγηλό πρόσωπο και σώμα

Η θεραπεία με τη μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει φυσικά το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο κι ελατίνη, ανακτώντας έτσι τη χαμένη του σφριγηλότητα και λάμψη. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Υαλουρονικό οξύ για τέλεια χείλη

Με την πάροδο των ετών τα χείλη γίνονται λεπτά και άτονα, ενώ το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο στους καπνιστές, στους οποίους δημιουργούνται και οι κάθετες ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Με την προσθήκη υαλουρονικού οξέος σε ενέσιμη μορφή προκαλούμε αύξηση του μεγέθους των χειλιών και τη διόρθωση του περιγράμματος, ώστε αμέσως μετά την εφαρμογή να φαίνονται πλούσια, λαμπερά και νεανικά.

Ρυτίδες τέλος: botox, υαλουρονικό, νήματα

Η διόρθωση των ρυτίδων με τις καθιερωμένες και εντυπωσιακά αποτελεσματικές μεθόδους (εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως, botox και νήματα PDO) συντελεί ώστε να μη βαθαίνουν οι ρυτίδες με το πέρασμα του χρόνου και δίνουν επιπλέον άμεσα νεανική όψη.

Μόνιμη λύση στην αποτρίχωση: Laser Αλεξανδρίτη

Με το laser οι τρίχες αφαιρούνται ανώδυνα, με ασφάλεια, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η αποτρίχωση είναι πλέον και αντρική υπόθεση, πετυχαίνοντας μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Αφορά όλες τις ηλικίες ξεκινώντας από τα 12-13 έτη, αφού ήδη από αυτήν την ηλικία η έντονη τριχοφυΐα, ειδικά στα κορίτσια, δημιουργεί έντονο αισθητικό και ψυχολογικό πρόβλημα.

Χιονάτη Καστορίδου – Μόσχου | Ιατρός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος | Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, υπό την αιγίδα του οποίου βρίσκεται το παρόν άρθρο.

 

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.