Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος: μηνιαίες συναντήσεις στις Σέρρες

O Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece σάς προσκαλεί στον κύκλο Μηνιαίων δια ζώσης Συναντήσεων της La Leche League Ομάδας Σερρών.

Οι Μηνιαίες Συναντήσεις του ΣΘΕ-LLLGR είναι κύκλοι γονέων, στους οποίους οι γονείς συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις, δημιουργούν έναν ασφαλή χώρο όπου μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες, ανάγκες και συναισθήματα, εκφράζουν απορίες ή τυχόν προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με άλλους γονείς, λαμβάνουν ενθάρρυνση και ενδυνάμωση για να πετύχουν τον δικό τους στόχο θηλασμού, ενώ δέχονται υποστήριξη και έγκυρη ενημέρωση από τις Συμβούλους που συντονίζουν την κάθε Συνάντηση με κατανόηση στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε οικογένειας.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των οικογενειών της κοινότητας, όλων όσων πλαισιώνουν τη δυάδα του θηλασμού και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τον θηλασμό.

Οι Συναντήσεις γίνονται κάθε μήνα στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες (έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο συναντήσεις, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο):

17 Μαρτίου 2023, Παρασκευή στις 10:30 π.μ. με θέμα: «Προκλήσεις και λύσεις στον θηλασμό»

21 Απριλίου 2023, Παρασκευή στις 10:30 π.μ. με θέμα: «Αποθηλασμός και οι ανάγκες του μωρού καθώς μεγαλώνει»

Τη Συνάντηση θα συντονίζουν οι Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League Greece, Ελένη Χατζηβασιλείου και Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες και έμπειρες θηλάζουσες μητέρες, οι οποίες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Η Συνάντηση απευθύνεται σε θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, και όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή θέλουν να ενημερωθούν γι’ αυτόν.

Όπως όλες οι Μηνιαίες Συναντήσεις του ΣΘΕ-LLLGR, η Συνάντηση είναι δωρεάν.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece (www.lllgreece.org) είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο (αρ. καταχώρησης στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: 156), και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (τη La Leche League International, www.llli.org).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932213521 (Ελένη Χατζηβασιλείου) και στο email:

elisabeth@lllgreece.gr (Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου).

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.