Έρχεται η Παραμυθία, το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού!

3 & 4 Σεπτεμβρίου

Οι Παραμυθολαλίτσες επιστρέφουν δριμύτερες! Και μάλιστα ετοιμάζουν ένα διήμερο Φεστιβάλ Παραμυθιού με πολλές δράσεις για τα παιδιά κάθε μα κάθε ηλικίας!

Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου λοιπόν, η… Παραμυθία, η παραμυθένια χώρα της πόλης μας, θα ανοίξει τις πύλες της για να δεχτεί κάθε άνθρωπο που αγαπά τις όμορφες ιστορίες! Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν μια ημερίδα για το φαινόμενο της αφήγησης παραμυθιού, ανάγνωση παραμυθιών από γνωστούς Σερραίους και μη συγγραφείς για τους μικρούς μας φίλους στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, σεμινάρια για ενήλικες με θέμα την τέχνη της αφήγησης, τη μνημονική, τη μουσική για παραμύθια.

Εισηγητές οι αγαπημένοι παραμυθάδες καλεσμένοι, Ανθή Θάνου και Γιώργος Ευγενικός, και οι δικοί μας Κατερίνα Κάργιου και Λευτέρης Πασσιάς από τις Παραμυθολαλίτσες! Θα γίνουν δυο μεγάλες παραστάσεις από όλους τους συντελεστές, μία με παραμύθια ενηλίκων στο Ζιντζιρλί Τζαμί και μία για παιδιά, το μεγάλο φινάλε, στο θεατράκι! Θα υπάρχουν εκθέσεις βιβλίου στον χώρο κάθε παράστασης, οι μικροί μας φίλοι θα γράψουν δικά τους παραμύθια, γενικότερα θα παραμυθιαστούμε όμορφα!

Το πλήρες πρόγραμμα της Παραμυθίας όπως και οι χορηγοί αρωγοί της προσπάθειας αυτής θα ανακοινωθούν σύντομα!

Οι Παραμυθολαλίτσες σάς κλείνουν το μάτι, σας εύχονται καλό καλοκαίρι και… σας περιμένουν στην Παραμυθία στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου!

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Περιοδικό Ser-Free & www.serfree.gr

 

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση:

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.