Δράσεις ευαισθητοποίησης από τον Δήμο Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με πλήθος φορέων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, από τις 11:00 έως τις 12:00 στην πλατεία Κρονίου το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση πολιτών (street work) για την έμφυλη βία και θα διανείμουν σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Σερρών σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση για την έμφυλη βία «ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η καμπάνια ευαισθητοποίησης «ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ», καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών/τριών στο πλαίσιο της καμπάνιας, θεατρικό διαδραστικό δρώμενο από την Πειραματική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με πρωτοβουλία και σκηνοθεσία του Νίκου Βεργίδη, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες για τη βία κατά των γυναικών.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.