Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στο καφέ ΑΜΕΑ Εν έργω, παρουσιάστηκε το βιβλίο μαγειρικής του Γιώργου Ευγενειάδη, τεχνολόγου τροφίμων, εκπαιδευτικού και συνεργάτη του περιοδικού Ser-Free. Ο Γιώργος Ευγενειάδης είναι Σερραίος, αλλά εδώ και χρόνια μένει στην Αθήνα, όπου εργάζεται σε ειδικό σχολείο και μαγειρεύει με παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Από την επαγγελματική του αυτή ενασχόληση προέκυψε η σειρά βιβλίων “Απλά και διαφορετικά”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Το βιβλίο που παρουσιάστηκε μόλις είναι το τρίτο της σειράς και περιέχει vegan συνταγές.
Για το βιβλίο μίλησαν η Φωτεινή Γεωργιάδου (διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ), η Σελβίρα Ταλιουρίδου (δημοσιογράφος-σύμβουλος επικοινωνίας) και η Χρυσάνθη Ιακώβου (ποιήτρια και αρχισυντάκτρια του Ser-Free).
Πολύς κόσμος έσπευσε να παρακολουθήσει την παρουσίαση, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε workshop μαγειρικής για τους μικρούς παρευρισκόμενους!