Σίρις: κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών!

Η Ακαδημία Αθλημάτων Υγρού Στίβου Σίρις πραγματοποίησε εκδήλωση, που περιλάμβανε κοπή βασιλόπιτας, βραβεύσεις αθλητών και ομιλίες καθηγητών! Ιδού το μήνυμά της σχετικά με την εκδήλωση:

«Στις 05/03/2023 και ώρα 11:00π.μ., το Σωματείο μας πραγματοποίησε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σερρών εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας με βραβεύσεις διακεκριμένων αθλητών και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από Καθηγητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών και συγκεκριμένα από τον κ. Συμεών Βλαχόπουλο, Καθηγητή Αθλητικής Ψυχολογίας και από την κα Ειρήνη Κοΐδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφικής Αγωγής, για θέματα αθλητικής ψυχολογίας για παιδιά και διατροφής. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών κ. Μιχάλη Νικολαΐδη, τον κ. Συμεών Βλαχόπουλο, Καθηγητή Αθλητικής ψυχολογίας και την κα Ειρήνη Κοΐδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφικής Αγωγής.

Επίσης ευχαριστούμε την ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΤΟΥ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ KAI ΤΡΟΦΙΜΩΝ για την δωρεά 150 School Packs, ως έμπρακτο παράδειγμα της σωστής και υγιεινής διατροφής, το αρτοζαχαροπλαστείο «ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ» του κ. Λάντζου Μάριου, το οποίο μας πρόσφερε τα βασιλοπιτάκια των αθλητών μας, το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΗΛΙΑ, το οποίο μας πρόσφερε μια ασημένια εικόνα, ακριβές αντίγραφο παλαιάς Βυζαντινής εικόνας, το οποίο δόθηκε ως δώρο σε έναν γονέα, το EPILOGES TV και το DIKTYO TV για τα ρεπορτάζ τους, τον κύριο Θεοφάνη Παπαευστρατίου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τέλος, θερμά ευχαριστούμε την δημοσιογράφο κ. Δέσποινα Γιαννακίδου η οποία αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και αφιλοκερδώς συντόνισε την εκδήλωση.

Η εκδήλωση μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ευελπιστούμε ως Σωματείο και σε άλλες εκδηλώσεις στο μέλλον, ακόμα μεγαλύτερες και πάντα με γνώμονα την προσφορά μας στους αθλητές μας και στην τοπική κοινωνία».

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.