Sea of Spa: Νέες υπηρεσίες!

Sea Of Spa: εκεί που η ομορφιά συναντά την υγεία!

Ο αγαπημένος μας χώρος ανανεώνεται και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και υγείας!

Το Sea of Spa, αυτός ο υπέροχος χώρος ομορφιάς και χαλάρωσης, αλλάζει σελίδα και εμπλουτίζει τις μέχρι τώρα παροχές του! Η Ελευθερία Δουδού (ειδικός λουτροθεραπείας και ειδικός spa) και η νέα συνεργάτιδα του χώρου, Δήμητρα Μαστραφτσή (απόφοιτη της ειδικότητας Αισθητικής / απόφοιτη της ειδικότητας Νοσηλευτικής του ΓΝΣ / πτυχιούχος PMU Artist φρυδιών και χειλιών) παρέχουν υπηρεσίες ομορφιάς, αλλά και υγείας!

Εκτός από μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, μακιγιάζ, υπηρεσίες καλλωπισμού και αποτριχώσεις, μπορείτε πλέον να απολαύσετε υπηρεσίες αισθητικής προσώπου, όπως τατουάζ χειλιών και φρυδιών, τεχνικές για βλεφαρίδες, αποτρίχωση με τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ και εξειδικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης, λάμψης και ανανέωσης!

Τι είναι το PMU ή αλλιώς Permanent Makeup

Είναι το μόνιμο μακιγιάζ. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια μοντέρνα και σύγχρονη τεχνική με την οποία μπορείτε να αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φωτεινό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα τονίζοντας τη φυσική σας ομορφιά, χωρίς έντονα περιγράμματα, με αρμονικά χρώματα μπορείτε να κάνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας να είναι πιο εκφραστικά και φρέσκα.

Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που αναζητούν λύτρωση από το καθημερινό μακιγιάζ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση κακοσχηματισμένων φρυδιών και να δώσει ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα, μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα που δεν έχουν τριχοφυΐα στο σημείο των φρυδιών λόγω παθολογικών καταστάσεων, επίσης σε μικρά και ασύμμετρα χείλη, ώστε να έχουν ένα άρτιο σχήμα και ένα δροσερό φυσικό χρώμα.

PMU lips

Το PMU χειλιών είναι ένα είδος μακιγιάζ διαρκείας. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης, μας δίνεται η δυνατότητα να ομορφύνουμε τα χείλη, να τελειοποιήσουμε το σχήμα τους, να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες και να τους δώσουμε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα. Έτσι τα χείλη σας θα είναι πιο γεμάτα, εσείς θα φαίνεστε νεότερη και φυσικά δεν θα χρειάζεται να φοράτε κραγιόν!

PMU φρυδιών

Το PMU φρυδιών είναι ένα είδος μακιγιάζ διαρκείας. Πρόκειται για μία αισθητική μικροεπεμβατική μέθοδο, η οποία με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού μάς επιτρέπει να επέμβουμε με μεγάλη ακρίβεια σε μερικά χαρακτηριστικά του προσώπου ώστε να καλλωπίσουμε, να βελτιώσουμε ή να διορθώσουμε το σχήμα και το χρώμα τους. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης, δημιουργούμε ομοιογενή, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, στο ιδανικό μέγεθος και χρώμα για το κάθε πρόσωπο.

(Στο PMU φρυδιών περιλαμβάνονται οι τεχνικές «Τρίχα-Τρίχα» και «Powder-Brows»).

Τεχνική «Τρίχα-Τρίχα»

Είναι μία κλασική και αρκετά δημοφιλής τεχνική, η οποία μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε μεμονωμένες γραμμές που μοιάζουν με τρίχες, σαν να ήταν δικές μας φυσικές τρίχες.

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται η μέθοδος «τρίχα-τρίχα»

* Αραιά ή ανύπαρκτα φρύδια

* Άτονη και κουρασμένη όψη

* Βελτίωση σχήματος ή/και συμμετρίας φρυδιών

* Ανάγκη για ανόρθωση βλέμματος

* Μικρά ή καθοδικά μάτια

* Αυξημένη εφίδρωση που εμποδίζει την εφαρμογή καθημερινού μακιγιάζ

* Έλλειψη χρόνου και γνώσεων στο μακιγιάζ

* Αλλεργία στα συμβατικά καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ

* Προβλήματα στην όραση που εμποδίζουν την ορθή εφαρμογή μακιγιάζ.

Τεχνική «Powder-Brows»

Η τεχνική «Powder Brows» είναι η τελευταία λέξη της μόδας στον κόσμο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Είναι η μοντέρνα παραλλαγή της τεχνικής «Ελαφρά Σκίαση» και έχει γίνει ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια. Η «Powder Brows» μετά την επούλωσή της δίνει άκρως φυσικά αποτελέσματα, ενώ εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες για τον μηδενικό τραυματισμό του δέρματος. Κατά την εκτέλεση της τεχνικής χρησιμοποιούμε πολύ ανάλαφρες κινήσεις για την ενίσχυση ή επανασχεδίαση των φρυδιών με τρόπο που να μοιάζουν χνουδωτά και αφράτα, σαν να έχουμε απλώσει μία πούδρα πάνω σε αυτά.

Lash lift

Το Lash lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για όσες γυναίκες θέλουν να δώσουν ένα έξτρα boost στις βλεφαρίδες τους, αλλά και για εκείνες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα extensions. Οι βλεφαρίδες παίρνουν μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, δείχνοντας πιο πυκνές και πλούσιες. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει βαφή, δίνοντας το εφέ της μάσκαρας. Η διαδικασία είναι γρήγορη και ανώδυνη, το αποτέλεσμα έντονο και φυσικό και δεν θα χρειάζεται να φοράτε μάσκαρα!

Με την εφαρμογή του Lash lift, οι βλεφαρίδες παίρνουν μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, δείχνοντας πιο πυκνές και πλούσιες. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει βαφή των βλεφαρίδων, δίνοντας το εφέ της μάσκαρας.

* Γρήγορη εφαρμογή (45 λεπτά)

* Εύκολη & ανώδυνη διαδικασία

* Προστασία & θρέψη βλεφαρίδων

* Εφέ πιο πυκνών βλεφαρίδων

* Έντονο αποτέλεσμα

* Φυσική καμπύλη βλεφαρίδων

* Ιδανική θεραπεία για κοντές και λεπτές βλεφαρίδες

* Η καλύτερη εναλλακτική στα extensions βλεφαρίδων

* Αποφυγή χρήσης μάσκαρας.

Βλεφαρίδες One by One (ή τρίχατρίχα ή lash to lash)

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι να συγκολλούμε μία τεχνητή τρίχα από μετάξι πάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και με βάση το πόσες υγιείς φυσικές βλεφαρίδες έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές βλεφαρίδες, που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές, γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού!

DERMAPEN

Το DERMAPEN ανήκει στις συσκευές βελονισμού νέας γενιάς και έχει το σχήμα ενός στυλό. Δεν γράφει, αλλά σβήνει όσα έχουν ήδη προλάβει να γραφούν στο δέρμα: ρυτίδες, σημάδια, ουλές ακμής και εγκαυμάτων, ραγάδες, μαύρους κύκλους, ακόμα και εκείνο το ανεπιθύμητο «πόδι της χήνας». Παράλληλα, βοηθά στη γενικότερη αισθητική βελτίωση προσώπου και σώματος, καθώς μπορεί να ανανεώσει όλη την περιοχή των ματιών, να συσφίξει το περίγραμμα του προσώπου, αλλά και να αναπλάσει το χαλαρωμένο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να ανορθώσει τον λαιμό και να συσφίξει την ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, περίπου 24 ώρες!

Λέιζερ

Με το διοδικό Laser Sapphire LS-1200 θα έχετε την πιο ανώδυνη και γρήγορη αποτρίχωση που μπορείτε να φανταστείτε! Διαθέτει ένα μοναδικό και αποκλειστικό σύστημα ψύξης, το οποίο φτάνει έως και -10 βαθμούς. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας! Και το κυριότερο: είναι το ιδανικό για μελαχρινές και μαυρισμένες επιδερμίδες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση 12 μήνες τον χρόνο!

Πλατεία Εμπορίου 11 | 2321401961

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.