Πουλούσαν πλαστικά καλαμάκια στη Σκοτούσα!

Τα πλαστικά καλαμάκια είναι πλέον είδος προς… εξαφάνιση, καθώς από τις αρχές Ιουλίου έχουν τεθεί σε απαγόρευση χρήσης, με στόχο τη μείωση των πλαστικών και των επιπτώσεων που έχουν στο περιβάλλον.

Στα ελάχιστα σημεία που υπάρχουν γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που με ύφος συνωμοτικό και με χαμηλωμένη τη φωνή, οι πελάτες ζητούν από τους σερβιτόρους πλαστικό -εάν υπάρχει κάποιο που… ξέμεινε- κι όχι χάρτινο καλαμάκι για τον καφέ τους.

Σε αυτό το… κλίμα, λοιπόν, η συζήτηση για τα πλαστικά καλαμάκια επανέρχεται, ενώ οι μικροπωλητές βρήκαν την ευκαιρία να διαθέσουν, ακόμη και να… μοσχοπουλήσουν το… μονάκριβο αυτό προϊόν.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην εμποροπανήγυρη της Σκοτούσσας βρήκαμε έναν πάγκο, στον οποίο οι καταναλωτές μπορούσαν να βρουν συσκευασίες με πλαστικά καλαμάκια και φυσικά γίνονται ανάρπαστα.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα πουλούσα πλαστικά καλαμάκια. Οι πελάτες μας είναι πάρα πολλοί και κυρίως νεαροί σε ηλικία» ανέφερε στο Infonews24 η ιδιοκτήτρια του πάγκου.

Πηγή: infonews24.gr – Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.