Πασχαλινά παραμύθια της Ελένης Σίμπα

Την εμφάνισή του έκανε και φέτος στον τύπο το δεύτερο από τα εξώφυλλα των πασχαλινών Παραμυθιών της συγγραφέως Ελένης Σίμπα με τίτλο «Η κατακόκκινη λαμπάδα της νονάς». Πιο συγκεκριμένα, η συγγραφέας προσφέρει και πάλι, εκτός από το περσινό της πασχαλινό Παραμύθι «ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ», το οποίο κυκλοφόρησε μόνο σε ηλ. μορφή ΔΩΡΕΑΝ, όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα ακόμη πασχαλινά Παραμύθια σε ηλ. μορφή ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτά είναι κατά σειρά τα εξής:

-Η κατακόκκινη λαμπάδα της νονάς

-ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ

-Η πασχαλίτσα με την χρυσή καρδούλα

-Το πασχαλινό κουλουράκι που μοσχοβολούσε

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και αυτά τα συγγραφικά έργα της Ελένης Σίμπα είναι δημιουργήματα τους παρελθόντος και είναι κατοχυρωμένα στο όνομά της. Με αυτή της την πράξη αισθάνεται, ότι συμβάλλει στο να σμιλευτούν ακέραιοι χαρακτήρες και ακριβές προσωπικότητες. Ωστόσο, πιστεύει ακράδαντα, πως οι βαθιές πληγές της ψυχής από την τρυφερή ηλικία μπορούν να επουλωθούν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το φάρμακο παραμένει ένα και είναι το διάβασμα. Δεν μένει παρά, να μυήσουμε τα παιδιά από την τρυφερή τους ακόμη ηλικία, στο να το λατρέψουν.

Μέσα στην μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα τα καινούργια πασχαλινά της Παραμύθια θα βρίσκονται αναρτημένα σε ιστοσελίδες Δημοτικών βιβλιοθηκών και εφημερίδων σε ηλ. μορφή και θα μπορείτε όλοι να τα διαβάζετε ΔΩΡΕΑΝ.

Η συγγραφέας Ελένη Σίμπα σας εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.