Κυκλοφορεί το βιβλίο της Σερραίας ψυχολόγου Αθηνάς Αραμπατζή!

Η Αθηνά Αραμπατζή, ψυχολόγος στο επάγγελμα, μόλις εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή “Το ταξίδι μας ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα”, η οποία κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

“Το ταξίδι μας ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα” είναι η πρώτη ποιητική προσπάθεια της Ψυχολόγου και Ψυχοθεραπεύτριας Αθηνάς Αραμπατζή. Η συγκεκριμένη συλλογή πραγματεύεται τη συνάντηση, τη συμπόρευση και τον αποχωρισμό-απώλεια στο ταξίδι της ζωής των ανθρώπων. Σε αυτό το ταξίδι είναι πάντοτε παρούσα η μάχη ανάμεσα στις δύο βασικές ορμές του ανθρώπου, αυτών της ζωής (έρως) και του θανάτου, προκειμένου να συνεχιστεί ο βίος του. Μετά από μια απώλεια, είτε χωρισμό είτε θάνατο, ο άνθρωπος καλείται να βρει τρόπο να συνεχίζει να υπάρχει χωρίς το αγαπημένο πρόσωπο, με το οποίο συναντήθηκε και συμβίωσε. Καθώς οι λέξεις έχουν δύναμη αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες, το κείμενο αυτό προσδοκά να γίνει αφορμή ώστε να βρουν οι αναγνώστες τις δικές τους λέξεις, προκειμένου να επεξεργαστούν και να απαλύνουν τις πληγές τους από τους δικούς τους αποχωρισμούς.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Αθηνά Αραμπατζή γεννήθηκε και ζει στις Σέρρες. Είναι Ψυχολόγος (απόφοιτη Πανεπιστημίου Κρήτης) – Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια.  Διατηρεί δικό της γραφείο και ειδικεύεται στην επεξεργασία ψυχικών τραυμάτων και σε τραύματα δεσμού και απωλειών.

“Το ταξίδι μας ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα” είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή, αν και γράφει από μικρή ηλικία. Είναι φανατική αναγνώστρια και θεωρεί ότι οι λέξεις έχουν δύναμη.

Αναζητήστε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Είδος: Ποίηση

Συγγραφέας: Αθηνά Αραμπατζή

Εκδόσεις Αποστακτήριο

Σελίδες: 60

ISBN: 978-618-5625-42-9

Μαλακό εξώφυλλο

Μέγεθος: 17 Χ 24

Έτος Έκδοσης: 2023

Τιμή: 10 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο εδώ: https://www.apostaktirio-books.gr/product/το-ταξίδι-μας-ανάμεσα-στη-μέρα-και-τη-νύ/

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.