ΥΛΙΚΑ
200 γρ χωριάτικο λουκάνικο
100 γρ πράσο ψιλοκομμένο
40 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
100 γρ κριθαρακι
20 γρ ντοματινια
20 ml ελαιόλαδο
1 κλωνάρι θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
20 γρ γραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ρηχή κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το λουκάνικο με το πράσο μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε διαδοχικά τα ντοματίνια, το θυμάρι και το κριθαράκι.
Αλάτι, πιπέρι και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Συμπληρώνουμε ζεστό νερό και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε τη γραβιέρα και αφαιρούμε από τη φωτιά.
* Ο Νίκος Πουρνάζης, ιδιοκτήτης του μαγειρείου Δέλεαρ.