Η ανάρτηση του Γιώργου Ανδρέου στο fb για τις γυναικτονίες

Ένα άκρως ενδιαφέρον κείμενο ανάρτησε ο Γιώργος Ανδρέου στο προφίλ του στο facebook με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο:

“Οι φόνοι (νέων) γυναικών συνεχίζονται…

– Μετά την νέα άδικη απώλεια μιας γυναίκας (το φρικτό περιστατικό της Φολεγάνδρου), μερικές άβολες αλήθειες:

– Έχετε ακούσει την στιχουργική των τραγουδιών “trap” που ακούει ένα μεγάλο κομμάτι των πολύ νέων Ελληνίδων κι Ελλήνων; Ο μισογυνισμός, τα χυδαία σεξουαλικά (αντιφεμινιστικά, εννοείται) υπονοούμενα ξεχειλίζουν – μαζί με σχόλια ψευτομαγκιάς και ασύστολης νεοπλουτίστικης επιδειξιομανίας.
– Έχετε σκεφτεί πως ο σημερινός έφηβος (μελλοντικός άνδρας) “διαπαιδαγωγείται” σεξουαλικά από τα πορνό sites που κατακλύζουν το Διαδίκτυο; Σε όλα αυτά τα άθλια videos οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ερωτικά “αντικείμενα” που ηδονίζονται (φρίκη!) από την βία, την περιφρόνηση, την σαδιστική “χρήση” του σώματος τους από τους μάτσο εραστές τους. Κι εμείς ακόμα συζητούμε για την αναγκαιότητα της σεξουαλικής αγωγής ως πολύ κρίσιμου μαθήματος στο Ελληνικό σχολείο.
– Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω και ένα είδος μεσογειακής μητέρας (ναι, δυστυχώς – ευτυχώς δεν πλειοψηφεί) που ενισχύει στον νεαρό γιο της το αίσθημα υπεροχής του απέναντι σε όλα τα άλλα “θηλυκά” (μια παραμορφωτική αποθέωση του Οιδιπόδειου συμπλέγματος) κι έχετε την πλήρη εικόνα…”

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.