Γιορτή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Στηρίζω!

Η φετινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Στηρίζω ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια ελληνικής μουσικής! Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1910 έως και σήμερα, τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν αγαπημένα τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει τη κάθε δεκαετία! Η γιορτή πλαισιώθηκε με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, αυτόν του ραδιοφωνικού σταθμού! Έτσι, πριν από κάθε τραγούδι αναφέρονταν πληροφορίες για την κάθε δεκαετία και ενδιαφέροντα στοιχεία των τραγουδιών που θα ακολουθούσαν από δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς!

Οι εκπλήξεις της γιορτής… πολλές! Πρώτη πρώτη αυτή του πολυαγαπημένου τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου! Με τη δύναμη του διαδικτύου ο τραγουδιστής ανακάλυψε το βίντεο στη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του «Μέχρι το τέλος του κόσμου» που αναρτήθηκε στη σελίδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Στηρίζω στο facebook, το οποίο φυσικά συμπεριλήφθηκε στη γιορτή. Ο γνωστός τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε και θέλησε να ευχαριστήσει τα παιδιά για την επιλογή τους και τους απέστειλε ένα ευχαριστήριο βίντεο, προσκαλώντας το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ στη προσεχή συναυλία του στις 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, μεγάλη χαρά και τιμή ήταν η παρουσία της Όλγας Βλαχοπούλου, μιας στιχουργού που έχει γράψει πολυαγαπημένους στίχους σε γνωστά τραγούδια!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.