Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

Flos tips! Πώς να καθαρίσετε τα αθλητικά σας παπούτσια!

Καθαρίζοντας τα αθλητικά σας παπούτσια ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο εξασφαλίζετε ότι δείχνουν πιο όμορφα και καινούρια αλλά παρατείνετε και τη διάρκεια ζωής τους, φροντίζοντας το περιβάλλον. Ας δούμε πως μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά σε μερικά απλά βήματα:
1. Ξεκινήστε αφαιρώντας τη βρωμιά, (χώμα, γρασίδι ή λάσπη) με μια βούρτσα με μαλακές τρίχες στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Κάντε απαλές κινήσεις για να προστατεύσετε το ύφασμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για ένα πέρασμα στο εξωτερικό και κάτω μέρος της σόλας.
2. Σε μια μικρή λεκάνη αναμείξτε μισή κούπα χλιαρό νερό, 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 2 κουταλιές από το αγαπημένο σας υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου Flos Vero.
3. Αφαιρέστε τα κορδόνια και χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι και το διάλυμα που φτιάξατε, καθαρίστε τα και από τις δύο πλευρές. Ξεπλύνετε και συνεχίστε το ίδιο πρώτα με το ύφασμα και μετά με τις σόλες.
4. Μπορείτε να σκουπίσετε τυχόν υπολείμματα με ένα πανάκι και να ολοκληρώσετε ξεπλένοντας ελαφρά τα παπούτσια σας.
5. Κατά το στέγνωμα, αποφύγετε να αφήσετε τα παπούτσια για πολλή ώρα σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τα υλικά και το χρώμα τους.
Extra tips:
– Για ένα πιο βαθύ καθαρισμό, εφόσον τον χρειάζονται, μετά τα προηγούμενα βήματα, μπορείτε να αφήσετε τα αθλητικά σας να μουλιάσουν σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και 2 κουταλιές της σούπας Flos Vero. Αφήστε τα από μία μέχρι μερικές ώρες.
– Το πλυντήριο των ρούχων, ακόμη και σε πρόγραμμα για ευαίσθητα και σε χαμηλή θερμοκρασία είναι καλύτερα να αποφεύγεται. Με το καθάρισμα στο χέρι θα πετύχετε καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ σίγουρα θα σας βοηθήσει να τα διατηρήσετε περισσότερο.
– Κατά το στέγνωμα, αποφύγετε να αφήσετε τα παπούτσια για πολλή ώρα σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τα υλικά και το χρώμα τους.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.