Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

Η Λίνα Καλαϊτζή-Καραντάνη μιλά για το φροντιστήριο μ.ε. NEOSSOS

«Θέλουμε οι μαθητές να αισθάνονται το φροντιστήριο σαν σπίτι τους»

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης NEOSSOS είναι νέο στην πόλη μας! Τι καινούργιο προσφέρετε στην εκπαίδευση των μαθητών;

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες του κάθε μαθητή δημιουργήσαμε έναν χώρο με καινοτόμες διδακτικές μεθόδους και με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας. Ο χώρος μας διαθέτει πέντε καταλλήλως εξοπλισμένες αίθουσες, εκ των οποίων οι δύο (Σωκράτης και Πυθαγόρας των θεωρητικών και θετικών μαθημάτων αντίστοιχα) είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται η τεχνολογία ως βοηθητικό υλικό εν ώρα μαθήματος. Επιπρόσθετα, στην αίθουσα Δημόκριτος διατίθενται παιχνίδια ευφυίας, λογικής και γνώσεων για την εφαρμογή των μαθηματικών. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οργανώνουμε δράσεις για τους μαθητές μας με σκοπό να μείνουμε ενεργοί εντός και εκτός τάξης.

Σε ποιες ηλικίες μαθητών απευθύνεται το φροντιστήριό σας;

Το φροντιστήριό μας απευθύνεται σε μαθητές όλων των ηλικιών. Ξεκινώντας από τις μικρότερες ηλικίες στο Κέντρο Μελέτης Δημοτικού, το οποίο ενσωματώσαμε στον χώρο μας, παρέχουμε καθημερινή μελέτη σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εν συνεχεία, το φροντιστήριο μας καλύπτει, φυσικά, και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ, όλων των κατευθύνσεων και ειδικοτήτων. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους απόφοιτους που αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στα Πρωινά Τμήματα Ενηλίκων.

Πότε είναι καλό να γραφτεί κάποιος στο φροντιστήριό σας προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση;

Θα ήταν χρήσιμο να τονιστεί ότι στο φροντιστήριό μας οι εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφήσουμε την επιλογή και το περιθώριο σε γονείς και μαθητές ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του καθενός.

Σε τι δίνετε βάση ως φροντιστήριο; Βάσει ποιων αρχών οργανώνετε τη διδασκαλία των μαθημάτων;

Το σλόγκαν μας είναι ένα: «να το νιώθουν σαν σπίτι». Να το αγαπάνε και να θέλουν να βρίσκονται μέσα σ’ αυτό. Έχοντας ως «κέντρο» τον μαθητή θέτουμε υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι αποτέλεσμα της καθημερινής συνεργασίας των άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτικών του φροντιστηρίου μας.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.