Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

Συναυλία OPERA & CINEMA GALA

OPERA & CINEMA GALA της Μεσόφωνου Κασσάνδρας Δημοπούλου, του Τενόρου Howard Hutt και του πιανίστα Κωνσταντίνου Γκαρίπη, στο «Αμφιθέατρο Πισπίλη», στον Γάζωρο Σερρών, Τετάρτη 26 Ιουνίου 8.30 μμ.

Το σωματείο ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, οργανώνει Συναυλία με τραγούδια από τον κινηματογράφο και γνωστές όπερες, με την διεθνούς φήμης μεσόφωνο Κασσάνδρα Δημοπούλου , τον Τενόρο Howard Hutt και τον πιανίστα Κωνσταντίνο Γκαρίπη, με θέμα: OPERA & CINEMA GALA

Η Συναυλία οργανώνεται στο «Αμφιθέατρο Πισπίλη» στον Γάζωρο Σερρών, με την υπέροχη ακουστική, που επιτρέπει ακόμα και αποδόσεις τραγουδιών a-capella, με φόντο μια κατάφυτη ρεματιά.

Η ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θέλει να κάνει γνωστό το έργο και την μοναδική προσφορά του Γιάννη Πισπίλη ο οποίος αναστήλωσε τον οικογενειακό Υδρόμυλο και κίνησε διαδικασίες κήρυξής του σε διατηρητέο, από το ΥΠΠΟ. Επιπλέον μελέτησε και κατασκεύασε, σε γειτονικό χώρο, Αμφιθέατρο 500 περίπου θέσεων και επίσης δημιούργησε μονοπάτια πρόσβασης σε αυτό.

Στην ημέρα της Συναυλίας και στο διάστημα 6.30-7.30 θα είναι επισκέψιμος ο Υδρόμυλος, ενώ στην υποδοχή των επισκεπτών θα συνδράμει το τοπικό σωματείο ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΑΖΩΡΙΤΙΣ.

Ώρα έναρξης της Συναυλίας 8.30 μμ.

Γενική είσοδος 7€

Η Συναυλία γίνεται υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Σερρών και την υποστήριξη του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης, ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Ε.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.