Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

Flos tips: φροντίστε σωστά τα ρούχα σας, φροντίστε το περιβάλλον!

Φροντίζοντας σωστά τα ρούχα σας, παρατείνετε την ωφέλιμη ζωή τους, κάνετε οικονομία και προστατεύετε το περιβάλλον!

Επιλέγοντας βιώσιμες πρακτικές & αποτελεσματικά και υπεύθυνα απορρυπαντικά:

– Μειώνετε τη φθορά των ρούχων

– Μειώνετε την ποσότητα νερού που δαπανάται στους κύκλους καθαριότητας

– Μειώνετε την ενέργεια για το πλύσιμο, το στέγνωμα και τη φροντίδα των ρούχων σας & φροντίζετε καθημερινά το περιβάλλον, το μεγάλο σπίτι μας!

Γεμάτα πλυντήρια, απαλά στυψίματα!

– Προσπαθήστε να πλένετε τα ρούχα σας όταν γεμίζουν τον κάδο του πλυντηρίου, καθώς κάθε πλύσιμο απαιτεί νερό και ενέργεια. Πέραν αυτού, το πλύσιμο ολόκληρων φορτίων περιορίζει την απελευθέρωση μικροϊνών στο περιβάλλον, επειδή τα ρούχα εκτίθενται σε λιγότερη τριβή κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης.

– Προτιμήστε χαμηλές θερμοκρασίες και απαλά στυψίματα! Το πλύσιμο σε λιγότερους βαθμούς μειώνει τη φθορά των ρούχων, δεν τα αφήνει να μαζέψουν, συντηρεί το χρώμα τους και απαιτεί λιγότερη ενέργεια. Θυμηθείτε ότι οι θερμοκρασίες που επισημαίνονται στα ταμπελάκια είναι οι ανώτερες επιτρεπτές και έχετε πάντα την επιλογή να πλύνετε σε χαμηλότερες.

– Μειώστε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της φροντίδας των ρούχων σας επιλέγοντας τοπικά απορρυπαντικά. Η επιλογή προϊόντων που παρασκευάζονται υπεύθυνα και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με πρόσθετο διοξείδιο τον άνθρακα για να φτάσουν σ’ εσάς είναι η βιωσιμότερη και στην περίπτωση της Flos η πιο οικονομική!

Άπλωμα, όχι στεγνωτήριο!

– Προτιμήστε το άπλωμα των ρούχων από το στεγνωτήριο: όχι μόνο εξοικονομείτε σημαντική ενέργεια αλλά και επιβραδύνετε τη φθορά των υφασμάτων, καθώς το στεγνωτήριο αυξάνει τη δημιουργία κόμπων, το τσαλάκωμα και το μάζεμα του μεγέθους τους.

– Θυμηθείτε να αερίζετε τα ρούχα: πολλές φορές αυτό αρκεί για να φρεσκαριστούν και να φαίνονται σαν καινούρια, αντί να τα βάζετε στο πλυντήριο μετά από κάθε χρήση, καταναλώνοντας έξτρα νερό και ενέργεια.

Ελληνική εταιρεία απορρυπαντικών Flos 

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.