Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Σχώρα με, ρε μάνα” του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Νιγρίτας

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας (κατάστημα κράτησης) λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια τμήμα δημιουργικής γραφής και μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί 5 βιβλία με ποιήματα των έγκλειστων μαθητών.

Το 5ο βιβλίο με τίτλο “Σχώρα με, ρε μάνα” μόλις κυκλοφόρησε απο τις Εκδόσεις ΤΡΙ.ΕΝΑ. Πολιτισμού και παρουσιάστηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Ζιντζιρλί Τζαμί.

Την εκδήλωση άνοιξαν η διευθύντρια του σχολείου, Νεκταρία Τζιώρα, και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του τμήματος δημιουργικής γραφής, Κωνσταντίνος Διώγος και Μαρία Καλουπτσή. Για το βιβλίο μίλησαν ο Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος (διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), ο Βασίλης Τζανακάρης (συγγραφέας, δημοσιογράφος) και η Καλλιόπη Πασιά (συγγραφέας, εκδότρια της ΤΡΙ.ΕΝΑ. Πολιτισμού). Την εκδήλωση συντόνισε η ποιήτρια-δημοσιογράφος Χρυσάνθη Ιακώβου και ποιήματα διάβασε η φιλόλογος Ισιδώρα Μάλαμα.

Το Ζιντζιρλί Τζαμί γέμισε από κόσμο – όλοι δήλωσαν συγκινημένοι απο τα λόγια των ομιλητών και τα ποιήματα που ακούστηκαν.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας και συνδιοργανωτές ήταν η Εφορεία Αρχαιοτήτων, το περιοδικό Ser-Free και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν.Σερρών.

Νεκταρία Τζιώρα

Μαρία Καλουπτσή

Κωνσταντίνος Διώγος

Ισιδώρα Μάλαμα-Χρυσάνθη Ιακώβου

Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος

Βασίλης Τζανακάρης

Καλλιόπη Πασιά

Ισιδώρα Μάλαμα

 

Ο Σερραίος μουσικός Αντώνης Κεμανετζής μίλησε στο τέλος της εκδήλωσης για τη μελοποίηση που έκανε στο ποίημα του μαθητή Δημήτρη “Έρωτας”

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.