Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

3ο Φεστιβάλ «Παραμυθία» – Συνέντευξη από τις Παραμυθολαλίτσες

Οι Παραμυθολαλίτσες (Λένα Δέλλιου, Κατερίνα Κάργιου, Λευτέρης Πασσιάς), εμπνευστές του φεστιβάλ, μιλούν στο Ser-Free και στη Χρυσάνθη Ιακώβου.

Διοργανώνεται για 3η συνεχομένη χρονιά το Φεστιβάλ Παραμυθιού «Παραμυθία» στις Σέρρες! Πώς φτάσατε στην 3η χρονιά;

Με πολύ κόπο, επιμονή, φαντασία, μα πάνω από όλα με πάρα πολλή αγάπη! Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, κυρίως γιατί όλο το εγχείρημα γίνεται από μέρους μας με εθελοντική διάθεση και με τη σκέψη να δημιουργήσουμε στην πόλη μας αυτό που μας λείπει. Ο στόχος μας ήταν να δημιουργηθεί ένα φεστιβάλ το οποίο να έχει σαν κεντρικό άξονα το παραμύθι, το βιβλίο, τη φαντασία. Και γύρω από αυτόν τον άξονα να συνδεθούν και όλες οι υπόλοιπες τέχνες!

Τι θα δούμε φέτος;

Παραστάσεις, σεμινάρια και εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά, ομιλίες με θέμα την ψυχοθεραπευτική δύναμη του παραμυθιού, παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες! Επίσης, θα είναι διακριτή η σύνδεση του παραμυθιού με το κουκλοθέατρο (γενικότερα με την κούκλα) και εννοείται κρατάμε από το 2ο Φεστιβάλ τη σύμπραξη με τον χορό.

Πώς φαντάζεστε το μέλλον του Φεστιβάλ; Τι άλλα σχέδια και όνειρα έχετε;

Την Παραμυθία μας τη φανταζόμαστε να γιγαντώνει, να τραβάει όλο και περισσότερο κόσμο εντός και εκτός της πόλης μας, να δημιουργήσει ένα ωραίο και υγιές κύτταρο πολιτισμού. Για να γίνει αυτό χρειάζεται αγώνας, αγάπη και σταθερά βήματα. Και δυστυχώς πόρους, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο από τη στιγμή που έχουμε αποφασίσει ότι όλες μα όλες οι δράσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό. Όσο για τα πλάνα μας σαν Παραμυθολαλίτσες, σχεδιάζουμε τον δεύτερο δίσκο μας, γράφουμε παραμύθια, παρουσιάζουμε τη δουλειά μας. Είναι γενικά μια πολύ δημιουργική και παραγωγική περίοδος!

Η Παραμυθία πλέον είναι και σύλλογος! Τι σημαίνει αυτό για τις δράσεις που κάνετε;

Ένα από τα βασικά μας θέματα ήταν ότι δεν ήμασταν σύλλογος, φορέας, οπότε η όλη προσπάθεια στηριζόταν στις δυνάμεις τις δικές μας, αλλά και σε όσους φίλους μοιράστηκαν το όραμά μας, αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας! Η μεγάλη έκπληξη για μας ήταν το πόσο πολλοί ήταν αυτοί οι φίλοι τελικά! Έτσι πήραμε την απόφαση και πλέον μιλάμε ως «Σύλλογος Φίλων Παραμυθιού – Παραμυθία»! Ανοίγουμε κάλεσμα να εγγραφούν όλοι όσοι θέλουν να μετέχουν σε αυτή την όμορφη προσπάθειά μας και ονειρευόμαστε να… παραμυθιάσουμε το σύμπαν! Ψήνεστε;

* Το Φεστιβάλ «Παραμυθία» διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον νεοσύστατο σύλλογο «Παραμυθία», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και την ΕΜΜΕΛΕΙΑ.

Θα πραγματοποιηθεί 7-8-9-10 και 15 Ιουνίου. 

Δες το πρόγραμμα εδώ

Χορηγός επικοινωνίας: Ser-Free & serfree.gr

Χορός

Παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων

Παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων

Παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων

Παραστάσεις για ενήλικες

Παιδικές παραστάσεις

Εργαστήρια

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.