Συνταγή για 45 τεμάχια
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (200 gr)
- Μισό φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
- 1 αυγό
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- Δυο φλιτζάνια τριμμένη φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ βάζω όλα τα υλικά
- Ανακατεύω και ζυμώνω με τα χέρια μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά
- Ανοίγω με τον πλάστη τη ζύμη πάχους 1 δάχτυλου περίπου
- Κόβω με το μαχαίρι μικρές τετράγωνες μπουκιές σε μέγεθος καρυδιού
- Τις τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα
- Ψήνω στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά
* Ο Σερραίος Γιώργος Ευγενειάδης ζει στην Αθήνα, όπου διδάσκει μαγειρική σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο του «Απλά και Διαφορετικά-Bullet Journal» (Εκδόσεις Υδροπλάνο). Τα σκίτσα είναι της εικαστικού Δέσποινας Παπαχριστούδη.