Η διάλυση ενός γιγαντιαίου αρκούδου (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

Κείμενο-φώτο: Χρυσάνθη Ιακώβου

Ανάστατοι σήμερα οι Σερραίοι, καθώς στο κέντρο της πόλης συνέβη ένα σοκαριστικό περιστατικό: διαλύθηκε σε κομμάτια ένας τεράστιος αρκούδος.

Ο εν λόγω αρκούδος ήταν στημένος μπροστά στο Δημαρχείο κατά τη διάρκεια των εορτών, οπότε, τώρα που τελείωσαν τα Χριστούγεννα, ήρθε η ώρα να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Δυστυχώς όμως αυτό έγινε με τον πλέον άκομψο και φρικιαστικό τρόπο. Κανείς πολίτης δεν ενημερώθηκε ώστε να λάβει τα μέτρα του και να αποφύγει το σημείο, ενώ οι Αρχές δεν φρόντισαν να καλύψουν τον χώρο, ώστε οι Σερραίοι να μην έρθουν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό θέαμα.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ταραχή στο κέντρο της πόλης, με πολλούς Σερραίους να σπεύδουν ανάστατοι να απομακρυνθούν, ενώ οι γονείς προσπαθούσαν να καλύψουν τα μάτια των παιδιών τους, τα οποία υπέστησαν σοκ και έκλαιγαν με λυγμούς. Ασφαλώς βέβαια υπήρξαν και πολλοί ασυνείδητοι και ασυγκίνητοι πολίτες, που γελούσαν και τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους.

Σύσσωμος ο σερραϊκός λαός δηλώνει αποτροπιασμό για τα όσα συνέβησαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πόλη θα αργήσει πολύ να συνέλθει από το σοκαριστικό αυτό περιστατικό, που «όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει», σύμφωνα με τις δηλώσεις πολλών.

(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το άρθρο είναι απόλυτα χιουμοριστικό).

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Ευχαριστούμε.